WysĹany: 11 Listopad 2016, 16:00 Kochać chcę i chcę kochania, bo to wynika z istoty rzeczy..
Piękne, szczere, szczescie rozsiewajace Wiersze Kochanego Abuny. Za wszystkie, za Wszystko dziekuje Boże! Wybacz mi, proszę, sprawiającą też ból, szczerosc...
Inni
Boże Mocny
Boże Łaskawy
Boże Wielki i Wspaniały
Boże naszej codziennej modlitwy
Boże smutku który mnie nagle opanował
Boże radości która jest dla mnie za duża
Boże myśli zmęczonych
Boże warg zdrętwiałych
Boże opuszczony przez wszystkich
Boże gwałtownie atakowany
Boże przez winowajców bezlitośnie oskarżany
Boże zepchnięty na boczny tor naszych zainteresowań
Boże adorowany na pokaz – dla naszej własnej chwały
Kaprys wiejskiego proboszcza? Olbrzymia statua Chrystusa Krola. Slyszalem glosy, ze najwieksza na swiecie, ale nie dalbym za taka opinie glowy. W kazdym razie gigant i co ? I pewien proboszczunio wiejski sobie taka figure zamarzyl.
Proboszcz juz nie zyje, a w tym roku, juz za tydzien, Kosciol w Polsce, ale i rowniez przedstawiciele wladz cywilnych ! zloza zobowiazanie w imieniu Polski, ze Chrsytus jest naszym Wladca, On odniesieniem wszystkich naszych wyborow i decyzji, On Krol naszego kraju nie podlegajacy zadnej innej elekcji, ani zadnym ustrojowym zmianom.
Jezus Chrystus, Krol Polski, Krol Wieczny, tak jak dla kazdego z nas, wierzacych jest On Naczelnym Autorytetem wszystkiego co dotyczy naszego zycia.
Pielgrzymka, ok. 5 godz w jedna i 5 godz z powrotem. Pielgrzymka. To wyjasnia wszystko. Badzcie z nami.
Nie moĹźesz pisaÄ nowych tematĂłw Nie moĹźesz odpowiadaÄ w tematach Nie moĹźesz zmieniaÄ swoich postĂłw Nie moĹźesz usuwaÄ swoich postĂłw Nie moĹźesz gĹosowaÄ w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum