Wysłany: 21 Grudzień 2009, 16:30 Koleda w DOMowej Spizarni
Terso , kwiatki z twoja wiernosc . Kwiatki , ze jestes jedna z nas , ze umiesz dzielic z tym co zobaczylas , zrozumialas , cenisz... Kwiatki , bo sie nie narzucasz , umiesz czekac , chociaz jestes czlowiekiem czynu i pali ci sie praca w rekach . Zle powiedzialem , mowiac "pali ci sie" . Owszem , jest plomien w tym co robisz , ale nie taki ktory "pali" , ale taki jak w piecu , a wiecs plomien ktory ogrzewa , gotuje , piecze....
Milosci nie falszowac
Milosc nie jest ani zaplata za otrzymana korzysc , ani inwestycja ktora bedzie w przyszlosci rentowna. Milosc jest potrzeba spotkania z ukochana osoba Milosci nigdy nie uda sie zafalszowac – sklamac mozna tylko samemu sobie I w blad wprowadzic innych . .
Love is...When you tell someone...something bad about yourself...and you are scared that, that person won’t love you because of what you said...then that person surprises you by loving you even more!
SAMANTHA – 7 years old
.
Wynurzam siê po d³ugiej przerwie jako zakochana w moich wnukach babcia !!
Dziêkujê Ojcze - bardzo serdecznie - za "Kolêdê w domowej spi¿arni". Oczywi¶cie, przyjmujê te ciep³e s³owa z wielkim zatroskaniem, czy wywi±¿ê siê ze swoich dobrowolnie, a wiêc najchêtniej przyjêtych obowi±zków: tych domowych i .. tych DOMowych. Póki co, jest przyjemnie ale nie³atwo i straszliwie odpowiedzialnie.
Wszystko siê w moim ¿yciu odmieni³o!
Od kilku miesiêcy jestem w takim stanie, ¿e staæ mnie by³oby jedynie na za³o¿enie w Spi¿arni nowej skrytki pt. "Babcia"...
Na dziesi±ty rok XXI wieku sk³adam najlepsze ¿yczenia:
mi³o¶ci nie fa³szowaæ
mi³o¶ci pomoc nie¶æ
a i ta .. fa³szowana
mi³o¶ci± przecie jest!
Moje wnuki:
Kacper z prawej(ur. 5.02.2009) i Wiktor (ur. 2.05.2009)
"Wszystko siê w moim ¿yciu odmieni³o! " i ta "zapracowana raczka"... Rzeczywiscie te dzieciaki wniosly wiele w twoje zycie ! Czy to nie jest Boza "meraviglia" , czyli cudownosc , ze taki lapkami , tacy nieporadni a tak wiele potrafili zdzialac. I... to dopiero poczatek ! Zycze owocnej kontynuacji !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum