Wysłany: 11 Styczeń 2013, 10:15 BOGA- ta... i u- BOGA...to jest mozliwe...
Od rana przepelnia mnie radosc - chcialabym rzec - bez powodu, ale to bylaby nieprawda...Jedni powiedzieliby, ze to slonce, snieg, kawka...a ja powiem po prostu - BÓG! Nie jest to zbyt chwytliwe stwierdzenie, wiem, ale to naprawde NIm dzis jest ta moja, w tej chwili, radosc...Zdalam sobie sprawe, jak bardzo jestem bogata! Najal mnie do pracy w winnicy juz pod wieczor i wynagrodzil tak samo, jak tych, co przyszli do pracy rano, uleczyl mnie z tradu kilka razy, przywrocil wzrok...po prostu - uczynil szczesliwa!I daj Boze - niech juz tak zostanie...
"....dotkn±³ go, mówi±c: Chcê, b±d¼ oczyszczony. I natychmiast tr±d z niego ust±pi³. A On mu przykaza³, ¿eby nikomu nie mówi³: Ale id¼, poka¿ siê kap³anowi i z³ó¿ ofiarê za swe oczyszczenie, jak przepisa³ Moj¿esz, na ¶wiadectwo dla nich. Lecz tym szerzej rozchodzi³a siê Jego s³awa, a liczne t³umy zbiera³y siê, aby Go s³uchaæ i znale¼æ uzdrowienie ze swych niedomagañ. On jednak usuwa³ siê na miejsca pustynne i modli³ siê."- TO JEST ¬RÓD£O MEGO SZCZʦCIA!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum