To nie zadna obraza. Nie znaczy, ze chodzi o sędziwych, ale o zadomowionych od dawna. Nie wiem czy czytaliscie zwięzła, merytoryczną odezwe Administratora Darka. Informuje jakie sa przemebolowania i dlaczego. Nie będę sie starał zatem tłumaczyc z polskiego na nasze, tego co juz zostalo powiedziane.
Kto nie dotarl tam jeszcze, prosze aby to ucąynil, czyli dobrze by bylo gdybyśmy sie nie pogubili gdzie w Domu, a szczegolnie zebysmy nie sądzili, ze nie jestesmy w nim dobrze widziani. Nie poddajmy sie zniecheceniu. Niech Zosia nas zmobilizuje do kontynuowania tej Domowej drogi.
Wielu ani sie spostrzegło ile skorzystali z codzinnie spędzonych chwil nad Czytaniami i komentarzami ktore sie pojawialy. Najbardziej widzialem to po Zosi, ale nie tylko.
Prosze dajcie znak Waszej przynależności do Domu. Jestem gotów isć z Wami stara metoda, jakoś ja modyfikując i zmierzc wyraznie do Zawierzenia sie Bogu, niektorzy moze nawet oficjalnej konsekracji.
Wiezy przyjaźni niech sie rozwiną z nową siłą Wykorzystajmy łaske chwili ktora przeżywamy. Jest szansa na pójście dalej. Szkody abyśmy tej szansy nie podjęli.
Nie czekajcie wyłącznie na moją inicjatywe.
Kto chce moze sie inspirowac tez cotygodniowymi medytacjami na youtube, tym razem POLSKA WIOSNA.
Zaraz poszukam link. Dobrze gdyby byl ktos kto dbalby o ten szczegół i jakos tez zbieral Wasze reakcje, gdzies w Domowej przestrzeni, moze wlasnie w Kapliczce, co ty na to Elu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum